Professionel rengøring i Bogense, Søndersø, Hårslev og Særslev

Hos HK Have og rengøringsservice I/S går vi op i selv den mindste detalje. Vi sørger for at komme i alle kroge og hjørner med vores rengøringsservice. Vi hjælper primært med privat rengøring og rengøring for erhverv i dagtimerne.

Drømmer du om et hjem, der ser rent, pænt og indbydende ud? Hos HK Have og rengøringsservice I/S er vi klar til at levere grundig og professionel rengøring i Bogense, Søndersø, Hårslev og Særslev. Vi går op i et rent og pænt hjem, og vores erfarne rengøringsdame går ikke på kompromis med kvaliteten af rengøringen. Uanset om du har brug for en flytterengøring eller ønsker regelmæssige rengøringsbesøg, er vi her og at sikre, at dit hjem altid er skinnende rent og indbydende.

Flytterengøring i alle hjørner og kanter

Når du står midt i en flytning, er der meget at tænke på. Lad os hos HK Have og rengøringsservice I/S tage ansvaret for din flytterengøring i Bogense, Søndersø, Hårslev og Særslev, så du kan fokusere din energi på andre vigtige opgaver. Vi står klar til at sikre, at din tidligere bolig bliver grundigt rengjort og klar til de næste beboere.

Vi tilbyder både indendørs rengøring og haveservice, så du kan være sikker på, at hele ejendommen fremstår indbydende og velplejet. Med vores professionelle tilgang og grundighed kan du trygt overlade flytterengøringen til os og fortsætte med at fokusere på din nye start.

Gør dit hjem klar til hverdagen med professionel håndværkerrengøring

Når håndværkere har været på besøg i dit hjem, kan det efterlade en uventet byggeplads, som kan være svær at overskue at håndtere selv. Hos HK Have og rengøringsservice I/S forstår vi udmærket, hvad det kræver at få styr på kaosset efter håndværkere.

Vi står klar til at rydde op og rengøre, så du kan vende tilbage til din dagligdag uden bekymringer om rengøring. Vi sikrer, at dit hjem igen bliver rent og klar til brug igen efter håndværkerne har forladt stedet.

Hvad koster en grundig rengøring?

Hos HK Have og rengøringsservice I/S tilbyder vi en række forskellige ydelser indenfor rengøring. Vi kan tilbyde alt fra en grundig flytterengøring til faste intervaller for privat rengøring. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en pris på rengøring. Vi kan kontaktes på telefonnummer 51 22 47 52 eller du kan sende en mail til os på kogh.rasmussen@mail.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.