Din lokale havemand til havearbejde i Bogense og omegn

Er din have blevet lidt for vildtvoksende, eller trænger den bare til en kærlig hånd? Hos HK Have og rengøringsservice I/S tilbyder vi effektiv og grundig haveservice til både private borgere og erhvervskunder i Bogense, Særslev, Hårslev og Søndersø området.

Vi har mange års erfaring med haveservice, og vores havemand er altid klar til at hjælpe dig med alt fra græsslåning og hækklipning til beskæring af træer og buske. Vi kan også tage os af bortkørsel af haveaffald og andre praktiske opgaver. Uanset om du har brug for en grundig oprydning i din have, eller om du ønsker vi kommer forbi løbende og vedligeholder din have, så er vi her for at hjælpe dig.

Fast haveservice på Nordvestfyn

Hos HK Have og rengøringsservice I/S går vi op i mindste detalje, fordi vi ved at en velplejet have gør en verden til forskel. Med vores serviceaftale om havearbejde kan du trygt overlade græsslåning og havepleje som kantbeskæring og bede til os. Vi sørger for, at dit græs altid er pænt nyklippet og at kanterne på din græsplæne står skarpt.

Vi tilbyder skræddersyet haveservice, der matcher dine behov. Uanset om du ønsker en enkeltstående opgave udført eller løbende vedligeholdelse af haven, er vi her for dig. Vi aftaler, hvilket havearbejde der skal udføres, og vi kommer i faste intervaller for at sikre, at din have altid fremstår indbydende og smuk.

Haveservice i Bogense, Søndersø, Hårslev og Særslev

Som din lokale havemand i Bogense, Søndersø, Særslev og Hårslev, er vi altid klar til at skabe smukke og velplejede haver. Hos HK Have og rengøringsservice I/S tilbyder vi en bred vifte af haveservices, der gør din hverdag lettere og som sørger for at din have altid er velpasset. Uanset om du ønsker en have med farverige blomsterbede, eller du har brug for praktisk vedligeholdelse, er vi klar til at hjælpe dig. 

Hvad kan vi tilbyde?

  • Maling af rækværk, stakit, samt træværk og træterrasser: Vi sørger for, at dit træværk og hegn kommer til at fremstå frisk og holdbart. Vi kan hjælpe med stort set alle former for malerarbejde udendørs.
  • Plantning af hæk og buske: Drømmer du om en tæt og grøn hæk? Vi hjælper dig med at vælge den rette hæktype, planter den korrekt og sørger for optimal vækst. 
  • Træfældning og rydning af træer: Har du træer og buske, der er blevet for store eller som udgør en risiko for at vælte? Vores erfarne havemand udfører sikker træfældning og fjerner træerne effektivt
  • Beskæring og klipning af buske og træer: En korrekt beskæring er afgørende for sunde planter. Vi trimmer buske og træer, så de får de mest optimale forhold.

Hvad koster haveservice?

Er du interesseret i at høre mere om vores priser eller om hvornår vi kan komme forbi din have, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Prisen på haveservice hos HK Have og rengøringsservice I/S afhænger af hvilken type haveservice der er tale om. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefonnummer 51 22 47 52 eller send os en mail på kogh.rasmussen@mail.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.